به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از مهر: معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: مشکل اصلي بازار کار کشور اهميت دادن به مدرک گرايي و عدم توجه به تجربه و مهارت است.
کوروش پرند عصر دوشنبه در همايش ملي علمي تخصصي شناسايي راهکارهاي ارتقاء فرهنگ کار و تلاش اظهار داشت: در بحث فرهنگ کار و توسعه منابع انساني داشتن مهارت و تجربه کافي علاوه بر مدرک براي به دست آوردن شغل ضروري است.
وي بيان کرد: نقطه صلاحيت حرفه اي، نقطه مطلوب در بحث فرهنگ کار است و بايد به اين موضوع و ايجاد شرايط مناسب توجه ويژه داشت.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور تصريح کرد: بسياري از کشورهاي دنيا که دوران جنگ را سپري کرده اند بعد از آن دوران توانستند بدون دارا بودن منابع غني و طبيعي کشور خود را بسازند و به جايگاه مطلوب برسانند.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي ادامه داد: رسيدن به جايگاه مطلوب جهاني فقط با کمک نهادينه شدن فرهنگ کار و تلاش امکان پذير است.
پرند با اشاره به سياست کلي اشتغال ابلاغي توسط رهبر انقلاب اسلامي ياد آور شد: ترويج و تقويت فرهنگ کار، توليد، کار آفريني و همچنين آموزش نيروي انساني متخصص از جمله سياستهاي موثر در بحث اشتغال و افزايش فرهنگ توليد است.
وي همچنين عنوان کرد: طرح ترويج مهارت آموزي و کار آفريني در نظام ارزشي مدتي پيش در بين روحانيون سازمان فني و حرفه اي با همکاري 165 روحاني ودر سه هزار و 300 پايگاه ترويج اجرا شد.